برخی از مطالعات نشان داده است که آب انار با آنزیمی که مسئول متابولیسم بسیاری از داروهای رایج، مانند برخی از استاتین های کلسترول در بدن است، تداخل دارد.
آهن: انار منبع غنی آهن است که به جلوگیری از کم خونی در زنان کمک می کند.
این میوه به دلیل داشتن ترکیبات مفید از تکثیر سلول های سرطانی جلوگیری می کند و همچنین باعث مرگ سلول های سرطانی می شود. انار همچنین می تواند رشد سلول های سرطان سینه در بانوان را نیز مهار کند و مرگ سلولی سلول های سرطان سینه را تحریک کند.
درمان آکنه: خواص ضد التهابی و ضد میکروبی انار به درمان آکنه کمک می کند.
دانه های انار می توانند به کاهش بیماری آرتروز و درد مفاصل بسیار کمک کنند. زیرا منبع خوبی از آنتی اکسیدان های قوی به نام فلاونول هستند که به عنوان عوامل ضد التهابی در بدن عمل می کنند. مطالعات نشان داده اند که عصاره هسته انار این توانایی را دارد که آنزیم هایی که به مفاصل افراد مبتلا به آرتروز آسیب می رسانند را مسدود کند.
افزایش آهن: انار منبع غنی آهن است که می تواند به جلوگیری از کم خونی در زنان
دانه های انار حاوی خواص ضد باکتریایی قوی و خواص ضد التهابی است که به کاهش مشکلات مربوط به معده مانند اسهال، اسهال خونی و بیماری وبا کمک می کند. وجود ترکیبات فعال زیستی، آنتی اکسیدان ها و اسید پونیسیک در این میوه برای درمان التهاب روده مفید بوده و با عفونت های باکتریایی مبارزه می کند.
بررسیهای علمی نشان میدهند که انار میتواند در بهبود متابولیسم قند خون نقش مهمی ایفا کند.
چیدمان منزل کوچک + زیباترین و با سلیقه ترین ایده ها برای چیدن منزل کوچک
پیشگیری از تصلب شرایین: انار به دلیل داشتن آنتیاکسیدانها، میتواند به جلوگیری از تصلب شرایین و بیماریهای قلبی عروقی کمک کند.
پوست انار ضخیم و چرمی بوده و دانههای آن در داخل حفرههایی غشایی قرار دارند. دانههای انار، بخش خوراکی میوه هستند و طعمی ترش و شیرین دارند.
حساسیت: برخی افراد ممکن است به انار حساسیت داشته باشند و علائمی مانند خارش پوست، بثورات جلدی و تورم را تجربه کنند.
مصرف بیش از حد انار می تواند عوارض جانبی زیر را به همراه داشته باشد:
انار به دلیل داشتن آنتی اکسیدان های فراوان می تواند به کاهش التهاب و استرس خواص هسته انار اکسیداتیو در افراد دیابتی کمک کند.